Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні вказівки до виконання контрольної роботи. Перед виконанням контрольної роботи слід вивчити теоретичний матеріал, при необхідності, використавши рекомендовану літературу



Перед виконанням контрольної роботи слід вивчити теоретичний матеріал, при необхідності, використавши рекомендовану літературу, ознайомитися з типовими прикладами. Лише після цього рекомендується приступати до виконання контрольної роботи.

Варіант контрольного завдання визначається за двома останніми цифрами шифру (номера залікової книжки). Наприклад, слухач, який має шифр 23485, виконує варіант 85, який має шифр 11003 - 03, і т.д.

Номери завдань, які повинен розв’язати слухач у відповідності зі своїм варіантом, наведені в табл. 5.1.

При виконанні контрольних робіт необхідно дотримуватися таких вимог: контрольна робота виконується в окремому зошиті в клітинку з полями синім або фіолетовим чорнилом акуратним почерком. На обкладинці зошита вказують: прізвище, ім'я, по батькові, номер особової справи (шифр), найменування предмета, номер контрольної роботи, номер варіанта, дату відправлення і точну поштову адресу слухача. Для позначок і зауважень викладача необхідно залишати достатній інтервал між рядками та поля на сторінках. Кожну задачу потрібно починати з нової сторінки та супроводжувати поясненнями. Текст умови задачі обов’язково переписувати. Вкінці роботи потрібно залишити чистими декілька сторінок для рецензії.

Контрольні роботи, виконані з порушенням цих вимог, не в повному обсязі, чи у невідповідності із варіантом, не перевіряються та оцінюються “не зараховано”.

Отримавши перевірену роботу, варто уважно прочитати рецензію і всі зауваження викладача, звернути увагу на помилки і доопрацювати матеріал. Не зараховану роботу потрібно переробити, повністю або частково, за вказівкою викладача. Перевірена контрольна робота повинна бути наявною при здачі іспиту (заліку).


Таблиця 5.1.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 161 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...