Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання вправи. Спеціальний одяг та спорядження надягаються за сигналом "ТРИВОГА" або за командою: "Спеціальний одяг та спорядження - надiти"



Спеціальний одяг та спорядження надягаються за сигналом "ТРИВОГА" або за командою: "Спеціальний одяг та спорядження - надiти". За цією ко­­­мандою пожежник, який стоїть обличчям до складеного спеціального одягу та спорядження, швидко його надягає. Пiсля надягання гудзики на спеціальному одязi та пожежний пояс повиннi бути застібнутими, лямки штанiв надяг­­­нутi на плечi, пiдборідний ремінець каски затягнутий, спорядження заправ­­­лено.

При виїздi на пожежу дозволяється застiбати спеціальний одяг та одя­­­гати пожежний пояс у кабінi автомобiля.

Для зняття спеціального одягу та спорядження подається команда: "Спеціальний одяг та спорядження - зняти!". За цiєю командою спорядження, штани та куртка знiмаються i складаються одним iз способiв.


а) б) в) г)

д) е) ж)

Мал.2. Одяганняспеціального одягу та спорядження:

а)одягання штанів; б), в)одягання куртки; г)-одягання ременя; д)одягання каски; е)вигляд пожеженика спереду; ж)вигляд пожежника ззаду





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 270 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...