Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ведення технічної документації обслуговуючим пер-соналом



Добові відомості роботи ГПА ведуться по кожному ГПА КС і зберігаються не менше 2-х років.

На стрічках і картограмах реєструючих приладів щодоби повинні фіксуватися оцінки, дати, час і розпис відповідальної особи. Дата, час і розпис ставляться також на картограмах при кожному пуску й зупинці агрегату. Записи показів самописних приладів повинні зберігатися по кожному агрегату, кожному приладу окремо не менше 2-х років.

Начальник КС повинен щодня переглядати оперативну документацію інженера зміни і вживати необхідні заходи по усуненню дефектів устаткування і ненормальній роботі ГПА.

ЗбіранняЗбирання експлуатаційних даних, їхня обробка і підготовка звітності проводиться персоналом КС і надсилається в спеціалізоване управління "Укртрансгазу". Управління "Укртрансгазу" оброблену інформацію про показники надійності представляє двічі на рік:

– керівництву "Укртрансгазу";

– організаціям "Укртрансгазу";

– заводам-виробникам.

Керівництво компресорного цеху повинне щомісяця надсилати у виробниче об’єднання звіт про роботу ГПА, у якому висвітлюється наробіток, кількість пусків і зупинень, витрати паливного газу й масла за спеціальною формою Ф1 – ГПА.

Начальник зміни КЦ повинен щодня повідомляти в регіональний диспетчерський пункт стислі дані про режим працюючих агрегатів, пуски і зупинення, а також вказує, які ГПА знаходяться в ремонті чи в резерві (табл. 2.1, 2.2).

Порядок ведення іншої експлуатаційно-технічної документації, паспортів і формулярів подається у відповідних вказівках до цих документів і заповнюється інженерно-технічним персоналом компресорного цеху.

Формуляр є основним документом, якій засвідчує, що двигун та його обладнання виготовлені у відповідності до креслень робочого проекту та технічних умов, прийняти технічним контролем виробника і замовника та придатні до експлуатації. Крім того під час експлуатації двигуна формуляр призначений:

· для запису всіх замін у складі двигуна та його обладнанні;

· для врахування роботи двигуна та його обладнання, їх напрацювання, термінів служби та відміток про їх продовження під час експлуатації;

· для запису призвіщпрізвищ обслуговуючого персоналу;

· для записів про проведення регламентних робіт, ремонтів і доробок, які передбачені інструкцією з експлуатації, бюлетенями, настановами і вказівками головного інженеру експлуатанта.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 246 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...