Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підсумковий контроль



Підсумковий контроль може здійснюватись у двох формах: у вигляді письмової контрольної роботи або за допомогою автоматизованого тест-контролю.

1) Студенти дистанційної форми навчання, які виконують контроль­ну роботу під час самостійного вивчення дисципліни, обирають варіант роботи за першою літерою свого прізвища. Наприклад, прізвище студен­та - Іванов, перша літера - І, у таблиці цій літері відповідає 11-й номер варіанта контрольної роботи, тоді номери питань - 11, 22, 43, 59, 75. Як­що студент навчається на стандартному рівні і йому попало питання для просунутого рівня (помічене зірочкою), то студент відповідає на най­ближче питання без зірочки з меншим номером. Наприклад, виявилось, що питання 75 помічене зірочкою. Тоді у контрольній роботі треба висвітлювати питання з номером 72, оскільки воно є найближчим із мен­шим номером.

Письмову самостійну контрольну роботу виконують у друкованому вигляді на окремих аркушах (у крайньому випадку - написану чітким почерком у шкільному зошиті).

Робота повинна складатись з наступних розділів:

а) зміст (із зазначенням сторінок);

б) відповіді на кожне із запитань;

в) список літератури.

Контрольна робота повинна бути охайною, чіткою, з вичерпними відповідями на поставлені запитання. Студенти надсилають роботу до ло­кального центру дистанційного навчання університету, де її перевіряє викладач, і у разі суттєвих помилок повертає студенту на доопрацювання.

2) Студенти дистанційної форми навчання, які проходять підсумковий контроль за допомогою автоматизованого тест-контролю, відповідають на питання тест-системи. Відповіді на питання фіксуються автоматично. Система оцінює якість засвоєння навчального матеріалу в автоматичному режимі.

Таблиця Варіанти контрольних робіт за заліковими





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 173 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...