Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Дослідна робота: обгрунтувати та експериментально перевірити педагогічні умови морального виховання молодших школярів засобами народознавства



Тема 7. Національно-патріотичне виховання учнів засобами музичного мистецтва

Завдання дослідження: на основі вивчення психолого-педагогічної та методичної літератури розкрити сутність національно-патріотичного виховання учнів; дати характеристику музичного мистецтва як засобу національно-патріотичного виховання школярів; форми та методи роботи школи з організації національно-патріотичного виховання учнів засобами музичного мистецтва.

Орієнтовний зміст: національно-патріотичне виховання учнів як психолого-педагогічна проблема; виховний потенціал музичного мистецтва; особливості національно-патріотичного виховання учнів засобами музичного мистецтва.

Дослідна робота: узагальнити досвід роботи загальноосвітнього закладу із національно-патріотичного виховання учнів засобами музичного мистецтва; виокремити та узагальнити ефективні форми та методи роботи школи з організації національно-патріотичного виховання учнів засобами музичного мистецтва.

Тема 8. Формування в учнів ціннісних ставлень до праці у позакласній роботі

Завдання дослідження: на основі вивчення психолого-педагогічної та методичної літератури розкрити сутність проблеми формування ціннісних ставлень учнів до учнів до праці; узагальнити форми і методи роботи школи щодо формування ціннісних ставлень учнів до праці; визначити критерії, рівні та показники ціннісного ставлення учнів до праці у процесі позакласної роботи.

Орієнтовний зміст: ціннісне ставлення учнів до праці як психолого-педагогічна проблема; вікові особливості формування ціннісних ставлень учнів до праці у навчально-виховному процесі загальноосвітньої школи; позакласна робота як засіб формування ціннісних ставлень учнів до себе.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 334 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...