Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зразок побудови таблиці



Таблиця 1.2

Назва таблиці

     
       
           
           
           

Усі таблиці в роботі повинні бути в однотипному оформленні. Заголовна частина кожної таблиці складається із назв граф (колонок), що визначають їх зміст, і відокремлюються від змісту граф потовщеною або подвійною горизонтальною лінією. Заголовки (назви) граф повинні бути короткими, починатися з великої букви.

При необхідності переносу частин таблиці на другу сторінку повторюється заголовок таблиці з надписом угорі: "Продовження табл. 2". Тематичний заголовок таблиці при цьому не повторюється.

Знаки §, №, % і т. ін. використовується лише при цифрових або буквених позначеннях; у всіх інших випадках писати слова: параграф, номер, відсоток.

При оцінюванні курсової роботи враховуються:

1. Науково-теоретичний рівень змісту, теоретичне обґрунтування теми.

2. Виявлення уміння самостійно працювати з літературними джерелами, виділяти і аналізувати ведучі концепції, грамотно оформляти бібліографію.

3. Використання методики науково-педагогічного дослідження, самостійний і творчий підхід до аналізу практики сучасного навчання і виховання.

4. Планомірний і систематичний характер роботи студента над темою.

5. Правильність оформлення курсової роботи і вчасність її здачі.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 177 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...