Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до гри. Гравці розділяються на 2–4 рівні команди



Гравці розділяються на 2–4 рівні команди. Кожна команда шикується в колону поодинці одна паралельно інший. Гравці в колонах стоять на відстані витягнутих рук. У тих, хто стоїть попереду в колонах – по м'ячу.

Опис гри. За сигналом керівника гравці, які стоять попереду, передають м'яч над головою тим, що стоять позаду них. Ті таким же чином передають м'яч ззаду тим, що стоять і так до кінця колони. Кожного разу останній гравець в колоні, отримавши м'яч, біжить праворуч від своєї колони, стає першим і передає м'яч назад над головою. Так продовжується до тих пір, поки гравець, що почав гру, не повернеться на своє переднє місце в колоні. Повернувшись на своє місце, він повинен підняти м'яч вгору і дати команду своїй колоні «Струнко!». Вся група приймає положення «Струнко!».

Перемагає команда, що закінчила гру першою.

Правила гри. 1. Передавати м'яч можна тільки своєму сусіду. Не дозволяється перекидати м'яч через декількох гравців. За порушення цього правила команді зараховується штрафне очко. 2. Гравець що упустив м'яч, повинен сам підняти його, встати на місце і передати м'яч тому, хто стоїть ззаду. 3. Кожного разу, як тільки останній гравець перебіжить на перше місце, вся колона пересувається на півкроку назад. 4. Виграє команда, що закінчила гру першою і не мала штрафних очок.

«Передача м'ячів під ногами»





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 423 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...