Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до гри. Майданчик ділиться поперечною лінією на дві рівні ділянки



Майданчик ділиться поперечною лінією на дві рівні ділянки. На відстані 2м паралельно коротким сторонам майданчика проводиться по «гральній межі». За гральною межею на рівних відстанях уздовж всієї ширини майданчика розставляється по 10 городків (10 прапорців). Гравці діляться на дві рівні команди і розташовуються в довільному порядку на своїй половині поля, розташованій ближче до своїх городків.

Опис гри. По сигналу керівника гравці обох команд починають перебігати на сторону супротивника, прагнучи заволодіти городками. Захопивши городок, що грає прагне понести його на свою сторону. Гравці салять супротивників на своїй стороні поля. Засалений залишається там, де його торкнулися, а узятий городок повертається на місце. Засаленого може виручити гравець своєї команди, що торкнувся його рукою. Вилучений учасник гри вступає в загальну гру.

Грають встановлений час. Виграє команда, що зуміла перенести на свою сторону більше городків.

Правила гри. 1. Салить супротивників можна тільки на своїй половині поля. 2. Гравець, що підбіг до городків супротивника, може узяти тільки один городок. 3. Якщо гравець засалений з містечком, то містечко відбирається і ставиться на місце, а гравець зупиняється на тому місці, де його засалили, і чекає виручки.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 352 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...