Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Хто має рацію в даному спорі?



Завдання № 4

Постачальник та Покупець уклали договір поставки металопродукції. Ціна в договорі не була визначена. Строк поставки - через три місяці після укладення договору. Коли підійшов строк поставки продукції, ціна на неї у зв'язку із зміною кон'юнктури ринку виросла вдвічі.

Постачальник вимагає оплати продукції за ціною, яка існує на день поставки. Покупець погоджується оплатити продукцію лише за ціною, яка існувала на момент укладення договору

Вирішіть справу.

Завдання № 5

ТОВ «Альфа» користувалося приміщенням, яке належало ТОВ «Вега». Відносини між ними не були оформлені договором. Через чотири місяці ТОВ «Вега» надіслало ТОВ «Альфа» проект договору оренди, в якому визначався строк оренди з моменту початку фактичного використання орендарем приміщення. Юрист ТОВ «Альфа» не погодився з такою умовою, зазначивши, що положення договору не можуть застосовуватися до відносин, які виникли до моменту його укладення.

Чи вірну консультацію надав юрист ТОВ «Альфа»?

Завдання № 6

Згідно договору поставки його невід'ємною частиною є специ­фікація на товар. Специфікація сторонами не складалася. Однак через тиждень після укладення договору товар був переданий постачальником та прийнятий покупцем.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 1097 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...