Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Як має бути вирішена справа? Проектний інститут на замовлення станції технічного обслуговування автомобілів (СТО) розробив проект і технічну документацію для будівництва автомобільної



Завдання № 7

Проектний інститут на замовлення станції технічного обслуговування автомобілів (СТО) розробив проект і технічну документацію для будівництва автомобільної мийки. Через два роки після приймання робіт, виконаних відповідно до проектної документації, станція технічного обслуговування пред’явила до інституту вимогу про безоплатне внесення виправлень до технічної документації. Дана вимога була викликана тим, що органи санітарного й пожежного нагляду відмовляються дати дозвіл на роботу мийки через істотне порушення санітарних і пожежних вимог, допущених у проекті.

Усунувши наявні недоліки в документації, проектний інститут зажадав від СТО оплатити виконану роботу, а також виплатити неустойку за використання документації без згоди інституту.

У ході попередніх переговорів було встановлено, що проектний інститут розробив проектну документацію для розміщення автомийки в промисловій зоні, причому всі необхідні вимоги були додержані. Натомість станція технічного обслуговування на підставі отриманої документації побудувала ще одну автомийку в житловому кварталі, на експлуатацію якої органи санітарного та пожежного нагляду згоди не дали.

Чи правомірна позиція інституту?





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 142 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...