Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Проведення змагань



Хоча фітнес-спорт STRENFLEX це, насамперед, індивідуальний вид спорту, він також є командним, що обумовлюється положенням про проведення змагань. Кожен учасник змагань сам відповідає за свій результат. На майданчику для проведення можуть одночасно виступати 3 - 5 учасників. У фіналі всі 5 учасників змагання виступають на майданчику одночасно.

Черговість категорій вправ завжди залишається незмінною:

а) сила;

б) сила-витривалість;

в) гнучкість;

Команда складається з трьох осіб різних вікових груп.

Технічні правила є офіційною основою для проведення змагань STRENFLEX і базуються на розвитку і вдосконаленні трьох фізичних якостей фітнес-тренування. Оцінюються і враховуються при підрахунку загальної кількості балів тільки ті спроби і результати, які згідно з технічними правилами розглядаються як дійсні спроби, що виконані технічно правильно.

Важливо, щоб усі учасники змагань розуміли регламент проведення змагань і знали про правильне виконання окремих видів програми. З цією метою постійно проводяться семінари для учасників змагань, для початківців (Beginners) і для тих, хто має певну підготовку (Advаnced).

Технічний комітет може змінювати правила у разі виникнення проблем або з метою підвищення якості змагань. Зміни можуть вноситися без попереднього повідомлення за винятком тих випадків, коли вони можуть кардинально вплинути на процес проведення змагань.

Перед кожним змаганням обов’язково проводиться брифінг. Всі спортсмени повинні взяти в ньому участь, при цьому учасники змагання повинні обговорити всі можливі неясності і проблеми. Брифінг змагання проводить головний суддя або представники технічного комітету.

Правила змагання є обов’язковим для учасників змагання.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 517 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...