Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок вступу до системи корпоративної безпеки УСПП



13.1. Порядок вступу (приєднання) до системи корпоративної безпеки УСПП: система починає працювати з моменту затвердження цієї Концепції на розширеному засіданні правління УСПП. Кожен керівник підприємства добровільно приймає рішення приєднання (чи не приєднання) до системи. У разі приєднання, керівник подає заяву до Департаменту, заповнює анкету члена корпоративної безпеки УСПП, підписує договір на інформаційне забезпечення з керівництвом УНСЕБ. З моменту отримання та реєстрації Департаментом перерахованих документів, питання про затвердження прийому в члени корпоративної безпеки виноситься на Раду УСПП.

У разі затвердження кандидата Радою УСПП, підприємство сплачує встановлену суму (членський внесок) після чого стає дійсним членом системи корпоративної безпеки УСПП і отримує відповідний сертифікат.

13.1. Права та обов’язки членів системи корпоративної безпеки УСПП затверджуються Радою УСПП і є обов’язковими для виконання всіма учасниками корпоративної безпеки.

13.2. Порядок виходу або виключення з системи корпоративної безпеки. Порядок виходу з системи корпоративної безпеки може здійснюватись за ініціативою керівника підприємства. В цьому випадку Він подає відповідну заяву до Департаменту, яка розглядається Радою УСПП.

Виключення відбувається також за ініціативою РПКБ чи Департаменту за порушення норм та правил встановлених цим Положенням та Кодексом професійної етики учасників системи корпоративної безпеки УСПП. Рішення про вихід (виключення) з системи корпоративної безпеки УСПП затверджує Рада УСПП. З моменту затвердження рішення про вихід (виключення) підприємства з системи корпоративної безпеки УСПП, воно перестає бути членом корпоративної безпеки УСПП та позбавляється права користування будь-яким методичним, інформаційним, організаційним, правовим та іншим забезпеченням.

Виключення з системи корпоративної безпеки УСПП не впливає на членство підприємства в УСПП.

У випадку виходу члена з системи корпоративної безпеки УСПП майно або кошти, які були ним внесені, в тому числі у вигляді вступних та членських внесків, йому не повертаються.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 194 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...