Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Фінансування системи корпоративної безпеки членів УСПП



12.1. Для організації та ефективного функціонування системи корпоративного забезпечення безпеки підприємств та їх сталого розвитку, реалізації основних положень цієї Концепції пропонуються оптимальні механізми фінансування розробленої системи та забезпечення її дієздатності.

Міжнародний досвід забезпечення корпоративної безпеки свідчить про те, що на її фінансування підприємства витрачають в середньому від 9 до 12% прибутку щомісячно.

12.2. Розмір фінансових відрахувань членів Корпоративної системи безпеки УСПП, незалежно від їх форм власності, встановлюється для кожного з них індивідуально, згідно з Положенням про членів Корпоративної системи безпеки, яке затверджується Радою УСПП.

12.3. Кошти, отримані від підприємств, спрямовуються:

– на виплату заробітної плати штатним працівникам, які безпосередньо забезпечують діяльність системи: працівникам Департаменту та РПКБ;

– на забезпечення оргтехнікою, програмним забезпеченням, системою зв’язку та іншими матеріальними цінностями, які необхідні для роботи Департаменту та РПКБ;

– на рахунок УНСЕБ, яка надає інформаційні та консультаційні послуги з питань безпеки. Частина цих коштів спрямовується на оплату послуг з: індивідуального консультування, надання допомоги в розробці системи безпеки для підприємства, розробки загальних програм для підприємств «Антирейдер», «Громадський контроль», «Партнерство заради розвитку» тощо;

– решту коштів становить фонд безпеки та сталого розвитку кожного підприємства. Він використовується при виникненні надзвичайного стану на підприємстві (неможливість зняти кошти з рахунку підприємства, захоплення печатки, негайна потреба вирішення питань з безпеки на регіональному чи стратегічному рівні тощо).

12.4. Кожен керівник підприємства має змогу контролювати свої кошти у фонді. Положення про фонд затверджується Радою УСПП.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 224 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...