Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

II Закріплення спеціаліста в ЛПЗ, відповідального за організацію санітарно-профілактичного та дезінфекційно – стерилізаційного режиму



Відповідальний спеціаліст - заступник головного лікаря з медичних питань, заступник головного лікаря з епідемічних питань (госпітальний епідеміолог) повинен організувати роботу в відповідності з діючими інструктивно-методичними документами:

1. Організувати санітарно-гігієнічний,протиепідемічний та дезінфекційно - стерилізаційний режим в підрозділах ЛПЗ (включаючи лабораторний та візуальний)

2. Організувати роботи з дезінфекційними розчинами.

3. Розробляти інструктивні, розпорядчі документи, алгоритми з питань організації профілактичної та протиепідемічної роботи.

4. Проводити аналіз мікробіологічного моніторингу мікрофлори, що виділяють від пацієнтів, з навколишнього середовища та виявлених антибіотикорезистентних штамів мікроорганізмів.

5. Впроваджувати новітні медичні технології у лікувально-діагностичний процес за профілем ЛПЗ.

6. Розробити диференційовані програми для різних профілів ЛПЗ та проводити навчання медичного персоналу з використанням щорічного тестового контролю та інструктажу на робочих місцях.

7. Організація виробничого контролю в ЛПЗ та аналіз його виконання.

8. Розробка комплексу заходів, направлених на зниження захворюваності ВЛІ, розповсюдження яких може знаходитися в зв'язку з лікувально-діагностичним процесом.

9. Винесення питань протиінфекційного захисту медичних технологій на розгляд Комітету інфекційного контролю в ЛПЗ.

10. Контроль за збором, дезінфекцією та утилізацією медичних відходів, специфічних відходів ЛПЗ.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 4898 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...