Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні вказівки щодо виконання контрольних робіт



Відповідно до навчального плану студенти заочної форми навчання виконують контрольну роботу з предмету "Правові основи зовнішньоекономічної діяльності". Метою написання контрольної роботи є закріплення та перевірка знань, яких набули студенти в процесі самостійного вивчення матеріалу.

Значення контрольної роботи для навчального процесу полягає в тому, що вона сприяє поглибленому вивченню студентами теоретичних питань з метою набуття практичних навичок та застосування їх в практичній діяльності.

Контрольна робота подається на кафедру не пізніше, ніж за місяць до початку екзаменаційної сесії. Номер варіанта визначається за останньою цифрою залікової книжки.

При виконанні контрольної роботи необхідно дотримуватися наступних вимог:

1. На початку роботи необхідно вказати варіант роботи та завдання до нього.

2. Завдання виконуються у тому порядку, в якому вони вказані.

3. Розкриваючи питання необхідно вказувати нормативні акти, якими регулюється конкретний вид правовідносин.

4. Сторінки роботи повинні бути пронумеровані.

5. Роботу слід виконувати грамотно та акуратно.

6. В кінці роботи необхідно подати перелік використаної літератури та нормативних актів, вказати дату виконання контрольної роботи, поставити власний підпис та залишити місце для рецензії викладача.

Студент під час підготовки до захисту контрольної роботи повинен враховувати всі зауваження викладача і, не переписуючи роботи, внести до неї всі необхідні зміни та доповнення.

ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 186 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...