Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Хід роботи. Готують апаратуру до роботи згідно з інструкцією по експлуатації



Готують апаратуру до роботи згідно з інструкцією по експлуатації. У магнітофон вставляють обрану касету з текстом. Досліджуваний сідає на деякій відстані від приладу, йому пропонують надіти навушники телефона повітряної провідності. Встановлюють на аудіо-метричній приставці найменшу інтенсивність звука і пропонують повторити почуті через телефон слова. З початком руху магнітофонної стрічки поступово підсилюють звук доти, доки досліджуваний не повторить правильно два-три слова підряд. При цьому стрілка індикатора інтенсивності звука на аудіометричній приставці вказує ступінь втрати слуху в децибелах. Контрольний телефон використовують для перевірки правильності повторюваних слів.

Так перевіряють бінауральний слух і слух кожного вуха окремо спершу по повітряній провідності, а потім, змінивши навушники, по кістковій.

Оформити протокол досліду. Записати в протокол хід дослідження. Порівняти результати виміру гостроти слуху у різних досліджуваних.

Контрольні запитання: 1. Який діапазон звукових частот сприймає вухо людини? 2. В яких одиницях визначають інтенсивність звука? 3. Яка величина порога звукового дискомфорту? 4. Яке значення високої інтенсивності звукових подразнень для здоров'я людини?





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 142 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...