Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналіз додатково проведених спеціальних досліджень



У цьому розділі студент описує ті дослідження, які проводилися даному хворому, оцінює одержані результати і вказує на патологію або її відсутність, а також взаємозв’язок її з даним захворюванням.

КЛІНІЧНИЙ ДІАГНОЗ

А) основне захворювання;

Б) супутнє захворювання:

У цьому розділі виставляється основний клінічний діагноз (а), тобто захворювання, яке у даний момент домінує і супутнє захворювання (б), тобто захворювання, яке у хворого є, але зараз воно не ведуче (наприклад, основне захворювання – цукровий діабет, легкий перебіг).

ПЛАН ЛІКУВАННЯ

У даному розділі викладають методи лікування, які можуть бути застосовані у даного хворого (за даними літератури) з указанням доз необхідних препаратів антибіотиків, сульфаніламідних препаратів, судиннорозширюючих засобів, знеболюючих або хірургічного лікування. У випадку, якщо операція уже виконана – описується хід оперативного лікування і його результати, а також лікування, проведене у стаціонарі.

ЩОДЕННИК КУРАЦІЇ

У цьому розділі описують динаміку протікання захворювання протягом періоду курації. У післяопераційних хворих куратор щоденно веде записи в історії хвороби, в яких відображає загальний стан хворого, суб¢єктивні, об¢єктивні зміни в протіканні захворювання. Записуються виниклі ускладнення, причини які їх спричинили. В щоденнику також записуються результати всіх додаткових обстежень і консультацій спеціалістів. Ведеться температурний листок з відміткою температури, пульсу, тиску.

В окремій графі відмічаються всі лікарські призначення: режим, дієта, медикамен­тозні препарати, фізіотерапевтичні процедури, додаткові обстеження і т. д.

Рекомендується слідуюча уніфікована форма щоденника курації.

Дата Стан хворого Призначення
Дата Пульс Температура Артеріальний тиск Кількість дихань Загальний стан Скарги в день курації Об¢єктивні дані: загальні місцевий статус Фізіологічні відправлення Режим Дієта Додаткові обстеження Медикаменти у виді рецептів Фізіопроцедури Інші призначення




Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 336 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...