Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка наказу про відрядження



Наказ (розпорядження) по підприємству про відрядження працівника є обов'язковим для видачі посвідчення про відрядження особини, яка перебуває в трудових відносинах із цим підприємством, для виконання службового доручення поза місцем постійної роботи. Наказ видається після затвердження завдання, у якому зазначена позначка виїзду, термін перебування у відрядженні (у випадку відрядження за кордон - визначаються позначка відрядження, рядків і умови перебування за кордоном, а також кошторис витрат на відрядження), пункт призначення, назва підприємства, на яку відряджається працівник. Наказ підписує керівник підприємства або його заступник. У наказі зазначаються: пункт призначення, назва підприємства, куди відряджається працівник, рядків і позначка відрядження.

Документами, що підтверджують зв'язок відрядження з основною діяльністю підприємства, можуть бути: запрошення сторони, яка приймає й діяльність, яка збігається з діяльністю підприємства, що направляє у відрядження; укладений договір (контракт) та інші документи, які врегульовують або засвідчують бажання встановити цивільно-правові відносини. Якщо запрошення отримано іноземною мовою, те для оформлення відрядження за кордон необхідно копія з перекладом.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 772 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...