Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основна частина. Основна частина випускної роботи розкриває зміст дослідження



Основна частина випускної роботи розкриває зміст дослідження. У ній викладається опис фактів, явищ, закономірностей, узагальнюються відомі факти, пропонуються власні погляди на проблему дослідження.

Як приклад, в узагальненому вигляді основна частина може складатися з наступних розділів: теоретичного, аналітичного, спеціального. Залежно від спеціальності та теми дипломного роботи розділи основної частини можуть мати й іншу структуру.

Кожний розділ повинен складатися не менш як із двох підрозділів і починатися з нової сторінки. Слово РОЗДІЛ (без лапок) друкують великими літерами симетрично до тексту, далі записують його порядковий номер арабськими цифрами, після чого крапку не ставлять. Потім великими літерами друкують заголовок розділу симетрично до тексту без крапки в кінці заголовка. Перенесення слів у заголовку розділу не допускається. Назву кожного розділу треба сформулювати таким чином, щоб вона за обсягом змісту не виявилась ширшою за тему або рівновеликою їй, бо розділ являє собою тільки один з аспектів теми, і назва повинна віддзеркалювати цю підпорядкованість.

Теоретичний розділ містить вибір теоретичної бази випускної роботи, огляд сучасного стану питання з теми та відповідної літератури з висновками й посиланнями на вивчені літературні джерела, формулювання сутності питання дослідження.

В аналітичному розділі в результаті аналізу повинні бути виявлені проблеми, недоліки, резерви щодо удосконалення стану питання, яке розглядається.

У кінці кожного розділу формулюються короткі висновки.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 230 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...