Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основ педагогічної майстерності



Оцінка за шкалою ECTS Зміст оцінки Оцінка за національною шкалою Оцінка відповіді на питання за 100-бальною шкалою (1 питання – 25 балів) Критерії оцінювання
А відмінно відмінно 25-22 студент інтегрує соціальну, пізнавальну та особистісну цінність знань у власній професійній діяльності та життєдіяльності. Використовує індуктивний і дедуктивний методи, виокремлює найсуттєвіші ознаки об’єкта чи явища, розкриває їхню сутність, висловлює власні тлумачення та ідеї. Працює на творчому рівні. Відповідь логічно структурована, повна, чітка, точна. Інтегрує, творчо використовує знання на основі власних оригінальних ідей і підходів, ділиться власним практичним досвідом їх упровадження.
В дуже добре добре 21-18 студент осмислює і усвідомлює значущість знань у професійній діяльності. Упевнено оперує понятійним апаратом, аналізує, узагальнює, інтерпретує. Працює на пошуковому рівні. Відповідь структурована, достатньо повна, точна. Використовує знання в професійній діяльності та життєдіяльності, адаптуючи до нової ситуації.
С добре добре 17-13 студент продемонстрував ґрунтовні знання базових понять дисципліни, вміння аргументовано, переконливо та логічно розкривати сутність питання; припустився несуттєвих помилок у розкритті деяких аспектів курсу.
D задовільно задовільно 12-9 студент відтворює зміст понять, чужі думки, наводить факти, але не усвідомлено та неосмислено. Працює на репродуктивному рівні. Відповідь частково структурована, неповна, допускає неточності. Використовує знання на практиці за певними алгоритмами чи інструкціями в конкретних ситуаціях.
E мінімально достатньо задовільно 8-5 студент має суперечливе уявлення щодо категоріального апарату, і змісту дисципліни. Відповідь не структурована, алогічна, примітивна. Має значні труднощі в процесі використання знань в практичній діяльності.
FX незадовільно незадовільно 4-1 студент виявив фрагментарні знання з основ педагогічної майстерності та педагогічних технологій, має невірні уявлення стосовно принципових понять курсу, нездатний використовувати знання на практиці.
F не з’явився незадовільно   -




Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 304 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...