Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Доц. Кондель В. М



Програма

Державного екзамену з циклу психолого-педагогічних дисциплін з методикою навчання історії та охороною праці

Для студентів ІV курсу

Історичного факультету

(спеціальність – 6.020302 «Гуманітарні науки. Історія»)

на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр»,

кваліфікація – «Вчитель історії»

Укладачі:

доц. Демиденко Т. П.,

доц. Ткаченко А. В.,

доц. Хоменко А. В.,

Доц. Харченко А. С.

Доц. Хлопов А. М.

доц. Кондель В. М.

Полтава-2012


Затверджено

вченою радою

історичного факультету

Голова ради П.А. Кравченко

протокол № __ від «___» __________ 2012 року

«Узгоджено» на засіданні кафедри історії України   (протокол №__ від «__» _________ 2012 р.) __ Завідувач кафедри історії України проф. Сітарчук Р.А. «Узгоджено» на засіданні кафедри загальної педагогіки та андрагогіки (протокол №__ від «__» ____________ 2012 р.)   Завідувач кафедри загальної педагогіки та андрагогіки проф. Бойко А. М.
«Узгоджено» на засіданні кафедри педагогічної майстерності та менеджменту (протокол №__ від «__» _________ 2012 р.) __ Завідувач кафедри педагогічної майстерності та менеджменту проф. Гриньова М. В. «Узгоджено» на засіданні кафедри психології   (протокол №__ від «__» ____________ 2012 р.)     Завідувач кафедри психології проф. Моргун В. Ф.
«Узгоджено» на засіданні кафедри виробничо-інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності (протокол №__ від «__» _________ 2012 р.) __ Завідувач кафедри виробничо- інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності проф. Цина А. Ю.  





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 291 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...