Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Науково-пошукових і творчих робіт. з дисципліни «психологія та педагогіка»



з дисципліни «психологія та педагогіка»

на 2011–2012 навчальний рік

Мета: розширення знань студентів у галузі педагогіки та психології, а також культурно-освітнього, економічного, політичного розвитку краю.

Завдання: Для виконання науково-пошукових і творчих робіт рекомендується обрати тему «Мій видатний земляк» – це має бути робота про свого земляка, людину, яка зробила значний внесок у розвиток економіки, педагогіки, культури, науки краю, становлення політичної самосвідомості краян, ідеї про розвиток та самостійність України. При цьому необхідно дослідити родинне дерево особистості, використати всю наявну вітчизняну та зарубіжну, зокрема діаспорну літературу, архіви, у т. ч. місцевий, а також Інтернет. Висловити власне ставлення та засвідчити знання наукових і творчих праць описаного героя науково-пошукової праці.

Підсумок: Результатом має бути написана науково-пошукова робота обсягом до 8 друкованих аркушів з фотографією особистості, про яку здійснено дослідження, а також фото автора роботи з коротким резюме. Стислу розповідь із презентацією (до 10 хвилин) студент (автор) повинен представити на одному з занять перед студентською групою як результат індивідуальної роботи. У подальшому найкращі науково-пошукові та творчі роботи після розгляду на кафедрі суспільних дисциплін ЛІБС УБС НБУ можуть бути рекомендовані до опублікування у газеті «Банк’o» та журналах «Золотий резерв», «Вісник УБС НБУ».





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 243 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...