Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Протипоказання до ревакцинації



- Гострі інфекційні та неінфекційні захворювання, загострення хронічних захворювань (у тому числі алергійних). Щеплення здійснюють через 1 місяць після одужання або настання ремісії.

- Злоякісні захворювання крові та новоутворення.

- Імунодефіцитні стани.

- Інфікування вірусом імунодефіциту людини.

- Неврологічні порушення з вираженою симптоматикою.

- Анемія (рівень гемоглобіну нижче 80 г/л).

- Аутоімунні захворювання - вакцинацію в показаних випадках проводять у стані клініко-лабораторної ремісії в умовах стаціонару та після консультації з відповідними спеціалістами.

- У випадку призначення імунодепресантів і променевої терапії щеплення здійснюють не раніше, ніж через 12 місяців після закінчення лікування, при відсутності ознак імунодефіциту (клінічних і лабораторних) та після консультації з відповідними спеціалістами.

- Інфікування МБТ або туберкульоз в анамнезі.

- Позитивна чи сумнівна реакція на пробу Манту з 2 ТО ППД-Л.

- Тяжкі післявакцинальні реакції в анамнезі у вигляді анафілактичного шоку, енцефаліту, агранулоцитозу.

- Ускладнені реакції на попереднє введення вакцини БЦЖ

- Контакт з інфекційними хворими в родині, дитячому закладі тощо - щеплення здійснюють після закінчення терміну карантину.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 175 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...