Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Благоустрій території



4.2.1 На території підприємства для безпечного і зручного пересування працівників повинні бути влаштовані тротуари або пішохідні галереї.

4.2.2 У прохідних підприємства та в усіх цехах, відділен­нях повинні бути вивішені схеми пішохідного руху по території підприємства і цехів.

4.2.3 В місцях масового переходу людей через залізничні колії слід влаштовувати перехідні містки і тунелі. На інших переходах необхідно влаштовувати настили, укладені в рівень з головкою рейок, обладнані відповідними огородженнями і сигналами.

Перехід людей через колії в невстановлених місцях не дозволяється.

4.2.4 Автомобільні шляхи і пішохідні доріжки на території підприємства (цеху) повинні бути асфальтовані, влітку їх слід поливати водою, а взимку - очищати від льоду і снігу. В разі ожеледиці шляхи і доріжки слід посипати піском або дрібним шлаком. Майданчики, містки, сходи для обслуговування і пере­ходу, що розташовані поза будинками, взимку слід очищати від льоду, а в разі ожеледиці посипати піском або дрібним шлаком.

4.2.5 Для тимчасової стоянки індивідуального транспорту у перед заводській зоні підприємства мають бути влаштовані спеціальні майданчики.

Рух індивідуального транспорту по території підприємства не дозволяється.

4.2.6 Незабудовану територію слід озеленяти, упорядковувати і обладнувати місцями короткочасового відпочинку працюючих, зовнішнім освітленням. Зовнішнє освітлення повинне бути вздовж автошляхів, тротуарів, на переїздах. Освітленість має відповідати вимогам норм.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 300 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...