Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок здачi-приймання робiт



5.1. На підтвердження виконання умов даного договору сторо- ни підписують двосторонній акт здачі-приймання виконаних робіт (послуг).

Після завершення виконання робіт, передбачених у п. 1.1. даного Договору, Виконавець передає виконані роботи по акту приймання-передачі, який підписується уповноваженими пред- ставниками Сторін.

5.2. Замовник не пізніше 3-х робочих днів після передачі Ви- конавцем акту приймання-передачі виконаних робіт зобов’язаний підписати його та передати Виконавцю або надіслати останньому мотивовану відмову від його підписання.

5.3. У випадку мотивованої відмови від підписання акта прий- мання-передачі виконаних робіт сторонами складається двосто- ронній акт з переліком необхідних доробок та терміном їх вико- нання.

5.4. Після усунення всіх недоліків та проведення всіх доробок, вказаних у двосторонньому акті, Сторони підписують акт здачі- приймання виконаних робіт у порядку, передбаченому в п. п. 5.1. та 5.2. даного Договору.

6. ТЕРМIН ДIЇ ЦЬОГО ДОГОВОРУ

6.1. Договір набирає чинності з моменту підписання його сто- ронами та діє до повного виконання сторонами своїх зобов’язань за цим договором.

6.2. Дія Договору може бути достроково припинена у таких ви- падках:

6.2.1. За взаємною згодою Сторін, про що укладається угода про припинення дії цього Договору;

6.2.2. З ініціативи Замовника в разі невиконання чи неналежно- го виконання Виконавцем своїх зобов’язань по цьому Договору.

6.2.3. З ініціативи Замовника за умови письмового попереджен- ня Виконавця про припинення дії Договору за 14 (чотирнадцять) календарних днів.

6.2.4. У передбачених чинним законодавством випадках.

7. В1ДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. У випадку повного чи часткового невиконання або нена- лежного виконання зобов’язань по цьому Договору винна сторона відшкодовує іншій стороні всі збитки, завдані таким невиконан- ням або неналежним виконанням.

7.2. При простроченні термінів розміщення рекламного оголошення Замовника, передбачених п. 2.1.2 цього договору, Виконавець сплачує Замовнику пеню у розмірі 1% від суми дого- вору за кожен день такого прострочення.

7.3. У випадку виявлення невідповідності розміщеного Ви- конавцем рекламного оголошення, затвердженому Замовником оригінал-макету, Виконавець зобов’язаний безоплатно виправити допущені помилки не пізніше двох днів після отримання повідом- лення Замовника в усній чи письмовій формі, в тому числі засоба- ми факсимільного зв’язку чи по електронній пошті.

При невиконанні вказаної вимоги Виконавець зобов’язується повернути Замовнику суму проведеної останнім оплати протягом

5 (п’яти) днів з дня виставлення такої вимоги.

7.4. У випадку нерозміщення рекламного оголошення Замов- ника, передбаченого п. 1.1. даного Договору, протягом місяч- ного терміну з дати підписання цього договору Виконавець зо- бов’язаний повернути Замовнику проведену оплату та сплатити штраф у розмірі 10% від суми цього договору.

7.5. Сплата пені та штрафних санкцій не звільняє сторону від виконання своїх зобов’язань за цим Договором.

7.6. За порушення інших умов цього Договору сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства України

7.7. Сторона звільняється від відповідальності, якщо доведе відсутність своєї вини.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 312 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...