Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аудиторна робота. Завдання 1. Перекладіть прийменникові конструкції, які можна вжити у текстах договорів та трудових угод



Завдання 1. Перекладіть прийменникові конструкції, які можна вжити у текстах договорів та трудових угод, укра- їнською мовою.

Продвигаться по пути реформ, из-за полной некомпетент- ности, инспектор по делам несовершеннолетних, приказ по армии, старший по возрасту, получать по неофициальным каналам связи, отдыхать по праздникам, по предложению делегата, происходило при Сталине, в зависимости от со- отношения факторов, различаются в зависимости от стадии общественного развития.

Завдання 2. Оформіть відповідно до вимог запропонова- ний пункт договору.

Права сторін. Орендодавець має право: Вимагати від орендаря дотримання Правил користування приміщення- ми житлових будинків і прибудинковими територіями в Україні. Вимагати від орендаря своєчасного внесення пла- ти за оренду. Вимагати від орендаря звільнення житлового приміщення після закінчення терміну Договору оренди. Стягнути в установленому порядку прострочену плату за оренду. Орендар має право: Вселити в здане йому в оренду житлове приміщення незалежно від згоди Орендодавця сво- їх неповнолітніх дітей, дружину й непрацездатних батьків. Викупити в Орендодавця за його згодою здане в оренду при- міщення, уклавши договір купівлі-продажу. Вимагати від Орендодавця своєчасного і якісного виконання комплексу робіт із утримання житлового будинку, квартири і прибу- динкової території, а також надання комунальних та інших послуг, передбачених договором оренди.

Завдання 3. Визначте документ за структурою тексту. Складіть і запишіть цей документ відповідно до Вашого майбутнього місця роботи.

1. Загальні положення.

2. Обов’язки.

3. Робочий час, де визначено умови роботи.

4. Оплата праці та соціально-побутове забезпечення працівника.

5. Відповідальність сторін, вирішення суперечок.

6. Зміни, припинення та розірвання угоди.

7. Термін дії документа.

8. Адреси сторін та інші відомості.

Завдання 4.Розмістіть реквізити контракту в правиль- ній послідовності:

1. Назва виду документа із стислим зазначенням його призначення.

2. Текст.

3. Посада, прізвище, ім’я, по батькові того, кого наймають.

4. Дата й місце підписання.

5. Підписи сторін – укладачів контракту.

6. Орган, що наймає працівника.

7. Печатка, що засвідчує підпис наймача.

8. Термін дії контракту.

Позааудиторна пошуково-аналітична робота

Завдання. Складіть і запишіть договір про матеріальну відповідальність за технічні засоби навчання, які є у Вашому коледжі

ТЕМА: Укладання обліково-фінансових

документів (доручення, розписка, накладна (вимога), виробничі акти)

План

1. Укладання обліково-фінансових документів (доручення, розписка, накладна (вимога), виробничі акти).

2. Аудиторна робота.

3. Cамостійна робота.

1. Укладання обліково-фінансових документів (доручення, розписка, накладна (вимога), виробничі акти)

Серед о бліково-фінансових документів виокремлюють:





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 348 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...