Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіант 51. Оптимізація забезпечення будівництва



Цегла, що виготовляється на п'яти цегельних заводах поступає на шість об'єктів будівництва. Щоденне виробництво цегли й потреба в ньому зазначені в таблиці. У ній також вказана ціна перевезення 1000 шт. цегли з кожного із заводів до кожного з об'єктів.

Цегельний завод Ціна перевезення 1 тис. шт. цегли до об'єкту будівництва з номером: Виробництво цегли (тис. шт.)
           
І ІІ ІІІ ІV V              
Потреба в цеглі об’єктів виробництва              

Скласти план перевезень, згідно якого забезпечується потреба в цеглі на кожному із об'єктів будівництва, при мінімальній загальній вартості перевезення.

Варіант 52. Оптимізація споживчого раціону людини

Для підтримування нормальної життєдіяльності людині необхідно споживати не менше 118 г. білків, 56 г. жирів, 500 г. вуглеводів, 8 г. мінеральних солей. Кількість поживних речовин, що містяться в 1 кг кожного виду продуктів, а також ціна 1 кг кожного із цих продуктів наведені в таблиці:

Живильні речовини Вміст (г) поживних речовин в 1 кг продуктів
м'ясо риба молоко масло сир крупа картопля
Білки Жири Вуглеводи Мінеральні солі - -          
Ціна 1 кг продуктів, грн.              

Скласти денний раціон, що містить не менше мінімальної добової норми потреби людини в необхідних поживних речовинах при мінімальній загальній вартості продуктів, що споживаються.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 219 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...