Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіант 46. Оптимізація вартості швейної продукції



На швейній фабриці для виготовлення шести видів виробів може бути використані тканини трьох видів. Норми витрат тканин всіх видів на пошиття одного виробу наведені в таблиці. В ній також вказані загальна кількість тканин кожного виду, що є в розпорядженні фабриці, ціна одного виробу кожного виду. Визначити, скільки виробів кожного виду повинна виробити фабрика, щоб вартість виготовленої продукції була максимальною.

Вид тканин Норма витрат тканини (м) на один виріб виду Загальна кількість тканини (м)
           
І ІІ ІІІ - - -        
Ціна одного виробу (грн.)              

Варіант 47. Оптимізація обсягу випуску продукції

Підприємство випускає сім видів продукції і використає три типи верстатів: токарні, фрезерні й шліфувальні. Витрати часу на виготовлення одиниці продукції для кожного з типів обладнання наведені в таблиці. У ній також вказані загальний фонд робочого часу кожного з типів обладнання, а також прибуток від реалізації одного виробу кожного виду. Визначити такий обсяг випуску кожного з виробів, при якому загальний прибуток від їх реалізації є максимальним.

Тип верстатів Витрати часу (верстато-год) на одиницю продукції виду Загальний фонд робочого часу (верстато-год)
             
Токарні Фрезерні Шліфувальні       -     -  
Прибуток від реалізації одиниці продукції, грн.                




Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 283 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...