Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Номенклатура статей витрат на виробництво продукції



Стаття витрат В основному виробництві У допоміжних виробництвах У підсобних виробництвах

Таблиця 4.34

Графік документообігу з обліку процесу виробництва

Назва первинних, зведених документів, відомостей, звітів Призначення документа Строк складання документів Особи, які складають документи Строк подання документа до бухгалтерії

Таблиця 4.35

Графік роботи сектора з обліку доходів і результатів діяльності

Назва роботи (документа) Строк виконання Виконавець Кому передається інформація

Організація звітності на підприємстві

Студент-практикант знай00омиться з: принципами організації звітності; порядком складання, затвердження та подання звітності.

Студент розробляє:п роект наказу на проведення річної інвентаризації за формою, наведеною у додатку Б1; графік проведення річної інвентаризації підприємства (табл. 4.36); графік підготовки, складання і подання річного звіту підприємства (табл. 4.37), табель-календар звітності (табл. 4.38).

У графіку проведення річної інвентаризації підприємства передбачити усі види робіт, що пов’язані із проведенням інвентаризації від підготовки проекту наказу про її проведення до виявлення результатів і відображення в обліку результатів інвентаризації.

Таблиця 4.36





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 469 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...