Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація обліку зобов’язань



Студент знай00омиться з:

організацією обліку кредитів банку (порядком укладення кредитних угод та переліком документів, що подаються для отримання кредиту; методикою і технікою документування операцій з обліку кредитів; методикою і технікою синтетичного та аналітичного обліку кредитів).

організацією обліку розрахунків з постачальниками та підрядниками (формами розрахунків, які найбільш відповідають укладеним договорам з постачальниками або підрядниками; порядком розробки картотек відвантажувальних, розрахункових, адресних та інших реквізитів постачальників; порядком документування розрахунків та складання документів; методикою та технікою синтетичного та аналітичного обліку розрахунків з постачальниками і підрядниками).

Студент розробляє: схему обліку розрахунків з постачальниками і підрядниками; проект організації обліку розрахунків з постачальниками і підрядниками; перелік номенклатур з обліку розрахунків з постачальниками і підрядниками (табл. 4.4); графік роботи бухгалтера з обліку розрахунків з постачальниками і підрядниками (табл. 4.5)

Таблиця 4.4

Перелік номенклатур з обліку розрахунків з постачальниками і підрядниками

Назва номенклатур Призначення номенклатур Носії інформації

Таблиця 4.5





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 241 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...