Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація обліку праці та її оплати



Студент-практикант знай00омиться з принципами організації та методикою обліку праці та її оплати (переліком облікових номенклатур з обліку праці та її оплати; порядком розробки табельних номерів працівників підприємства; формою і системою табельного обліку; порядком обліку виробітку; документуванням операцій з обліку праці та її оплати; організацією аналітичного і синтетичного обліку заробітної плати та розрахунків з працівниками; організацією виплати заробітної плати; організацією роботи персоналу бухгалтерії з обліку праці та її оплати).

Студент розробляє: схему обліку праці та її оплати; проект організації обліку; перелік номенклатур з обліку праці та її оплати для кожної категорії працюючих (табл. 4.12); перелік табельних номерів працівників підприємства (табл. 4.13); графік надходження до бухгалтерії первинних документів з обліку праці та її оплати (табл. 4.14).

Таблиця 4.12

Перелік облікових номенклатур з обліку праці та заробітної плати

Назва номенклатур Призначення номенклатур Носії інформації

Таблиця 4.13

Кодифікатор працівників (вказати назву підприємства)

Назва структурного підрозділу ПІП Посада Код працівника

Таблиця 4.14

Графік надходження до бухгалтерії документів





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 532 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...