Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення. В умовах розвитку ринкової економіки в Україні, формування нових господарських структур на основі різних форм власності



В умовах розвитку ринкової економіки в Україні, формування нових господарських структур на основі різних форм власності, розширення міжнародних економічних зв’язків диктують необхідність удосконалення бухгалтерського обліку, врахування кращих досягнень як вітчизняного, так і зарубіжного досвіду.

Тому сьогодні особливого значення набуває вивчення й аналіз міжнародної системи бухгалтерського обліку, стандартів, рекомендацій і положень міжурядових, професійних і профспілкових організацій світу.

Дисципліна «Облік у зарубіжних країнах» є складовою частиною загальної системи знань із бухгалтерського обліку, метою вивчення якої є

вивчення організації обліку у різних господарських формуваннях розвинених зарубіжних країн, в першу чергу європейських, опанування методики впровадження міжнародних бухгалтерських стандартів у практику роботи вітчизняних підприємств, підвищення на цій основі професійного рівня майбутнього фахівця – бухгалтера як активного і компетентного учасника управлінської команди.

Завданнями вивчення дисципліни є: вивчення теорії і практики фінансового та управлінського обліку у зарубіжних країнах; набуття вмінь використання передового досвіду в галузі організації обліку, аналізу та контролю з урахуванням чинного українського законодавства.

Методичні рекомендації для самостійної роботи є необхідним доповненням до курсу лекцій та робочого зошиту з дисципліни «Облік у зарубіжних країнах». Наведені в них завдання поглиблюють і закріплюють знання з обліку у зарубіжних країнах.

Всі завдання мають бути виконані, захищені і оцінені. Без виконаних і захищених завдань, що винесені на обов’язкове самостійне опрацювання і наведені в методичних рекомендаціях, студент не допускається до складання іспиту і не може отримати іспит автоматично.

Найменування підприємств, цифрові та інші дані в завдання є умовними.






Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 187 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...