Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

З фармакоекономіки



ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Імені Данила Галицького

Кафедра клінічної фармації, фармакотерапії та медичної стандартизації

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

та завдання

До практичних занять

З ФАРМАКОЕКОНОМІКИ

для студентів 4 курсу фармацевтичного факультету

спеціальності 7.110201 “Фармація

Методичні рекомендації до практичних занять з фармакоекономіки для студентів 4 курсу фармацевтичногофакультету за cпеціальністю 7.110201 “ Фармація ” підготували:

Зіменковський А.Б., д.мед. н., професор, завідувач кафедри

Лопатинська О.І., к.фарм.н., доцент

Левицька О.Р., к.фарм.н, доцент

Борецька О.Б., асистент

Заяць М.М., асистент

“Методичні рекомендації”, укладені у формі методичних розробок відповідно до чинної робочої навчальної програми з фармакоекономіки (ЛНМУ, 2013) і охоплюють навчальний матеріал 15-ти практичних занять. До кожної теми сформульовані конкретні навчальні, професійно-орієнтовані та виховні цілі з визначенням рівня засвоєння, короткий інформаційний матеріал, завдання для аудиторної та позааудиторної роботи, контрольні питання для підготовки до занять. Структура методичних рекомендацій та запропонована форма завдань допоможе студентам краще засвоїти теоретичні положення і набути практичних умінь та навичок з фармакоекономіки, які необхідні майбутнім провізорам в подальшій професійній діяльності.

Відповідальний за випуск: акад. М.Р. Гжегоцький,

перший проректор з науково-педагогічної роботи

Рецензенти:

Методичні рекомендації схвалені і рекомендовані до друку профільною методичною комісією з фармацевтичних дисциплін (Протокол № __ від __________ 2013 року).






Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 268 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...