Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Торговий автомат Carrier-LG



Торговий автомат пропонує 9 видів напоїв, що готуються шляхом змішування, і 3 види готових напоїв. Використовуються монети будь-яких геометричних показників. При опусканні монет машина автоматично подає гарячі напої. Залежно від місця встанов-

лення вода може надходити як з центрального водопроводу, так І з вбудованого бака для води. Напої: кава з вершками і цукром; кава з вершками; кава; какао з вершками і цукром; какао з вершками; какао; какао з кавою і цукром; какао з кавою і з вершками і ще 3 види суміші на вибір. При повному завантаженні автомата водою, сировиною і одноразовим посудом забезпечується продаж 600 порцій напоїв. Настройка автомата здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування. Усі найменування і позначення на лицьовій частині автомата написані російською мовою. Є також докладна інструкція російською мовою. Автомат простий і зручний в експлуатації. Основні характеристики:

1. В асортимент автомата входить 12 видів напоїв.

2. Має відмінні енергозберігаючі якості, бо робота нагрівача і флуоресцентної лампи контролюється відповідно до днів тижня і може бути автоматично чи тимчасово відключена. Температура нагрівача також легко регулюється.

3. Автомат зручно використовувати у вечірній час, тому що лампи індикації, кнопки вибору і ціни напоїв підсвічуються зсередини флуоресцентною лампою.

4. Для більш легкого керування автоматом на приладовій панелі відображається вся інформація з продажу (загальне число проданих стаканів, сума продажу і загальна кількість проданих стаканів кожного виду напоїв).

5. Вугільний фільтр, закріплений на трубці подачі води, і функції автоматичного промивання дозволяють завжди підтримувати автомат у чистоті і дотримуватися гігієнічних норм. Клапан промивання і щітка спрощують процес прибирання.

6. Міксер з обертовим диском забезпечує готування якісних і дуже смачних напоїв.

7. Лампа індикації продажу на зовнішній стороні дверей (лампа знаходиться над вікном видачі стаканів) вказує на початок і припинення продажу.

8. Видалення за допомогою витяжного вентилятора нерозчинених інгредієнтів з міксера дає змогу постійно підтримувати машину в чистоті, видаляючи з неї пар і пил.

9. Автомат оснащений пристроями забезпечення безпеки: пристроєм автоматичної подачі води, автоматичного припинення продажу, коли в наявності немає посуду чи недостатня температура гарячої води, автоматичної регуляції температури, захисту від перенагрівання, автоматичним вимикачем електроживлення, запобіжником.

Рис. 4.14. Схематичне зображення торгового автомата Carrier-LG:

1 - вставка з назвою і ціною напою; 2 - кнопка вибору напою;

З - замок дверцят; 4 - вітрина; 5 - індикатор роботи; 6 - ручка повернення;

7 - проріз для монет; 8 - декоративна накладка; 9 - вікно видачі стакана;

10 - санітарне вікно; 11 - вікно видачі здачі;

12 - регулювальний гвинт





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 343 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...