Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Машина бурильно-кранова БКМ-516



Призначення. Машина бурильно-кранова є буровою установкою з устаткуванням крана, встановленою на шасі КАМАЗ. Тип основного бурового інструменту - лопатевий бур. Тип приводу подачі бурового інструменту - гідравлічний, тип приводу обертання бурового інструменту - механічний або гідравлічний. Можливий монтаж устаткування бурильно-кранового на автомобілі зарубіжного виробництва (MAN, Tatra, Iveco і ін.) відповідної вантажопідємності.

Машини застосовуються в електроенергетичному будівництві для буріння і установки опор, також в промисловому і цивільному будівництві для буріння і монтажу підстав паль з невисокою несучою здатністю, для буріння і установлення опор мостів і переходів, пристрою огорож і інших видів робіт. Машина бурильно-крана за запитом може бути укомплектована додатковим розкріплюючим пристроєм, додатковим сваєбійним устаткуванням і зварювальним генератором, додатковою шнековою вставкою для збільшення глибини буріння до 6 метрів. Повсяк час глибина буріння дорівнює 5 м.

Поточний ремонт машин: а) перевірка стану і заміна барабана, підшипників, шестерень, осей, фрикційних накладок гальмівних стрічок чи гальмівних стрічок лебідки при наявності зносу, тріщин, вм’ятин і т.д.; б) перевірка стану і заміна шпинделя, шестерень, хомутів, клинів, тримачів клинів, траверс, пальців, осей, втулок, підшипників, кареток ротора при наявності зносу, тріщин, вм’ятин і т.д.; в) перевірка стану гідросистеми, заміна чи ремонт гідронасосів, циліндрів, запобіжного, зворотнього, дроселюючих клапанів, КВП, фільтрів, маслопроводів при наявності зносу, тріщин, вм’ятин і т.д.; г) перевірка стану і заміна зношених осей, шківів, пальців шарнірних з’єднань щогли; виправка деформованих укосин щогли і крана укосини; заміна зношених канатів; д) перевірка стану робочої штанги, вертлюга-захвата чи ремонт втулки і муфти штанги, армованих пластин, корпуса шнекового бура, стакана корпуса захвата, серги, пальців, собачок з пружинами, пружних гайок вертлюга-захвата, корпуса і кінцевика тросового затискача, заміна кулачків, підшипників при наявності з носу, тріщин, вм’ятин і т.д.; є) заміна зношених сальникових ущільнень, манжет і прокладок; и) регулювання осьового зазора підшипників кочення, зачеплення зубчатих передач; ж) заміна зношених кріпильних і стопорних деталей; з) заміна мастила у відповідності з картою мащення; і) складання агрегата, випробування, дослідження мачт з талевою системою під навантаженням.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 286 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...