Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Технічна характеристика. Встановлена потужність



Монтажна база Рама зварної конструкції

Встановлена потужність

електродвигуна, кВт 7,5

Номінальна частота обертання

електродвигуна, об / хв 1500

Глибина обслуговування, м,

не більше при діаметрі дроту 1,8 мм 3000

2,2 мм 6 2200

Швидкість підйому дроту:

(на середньому діаметрі намотування

барабана), м / с

на I швидкості 0,05... 0,3

на II швидкості 0,3... 2

Номінальне тягове зусилля (на середньому діаметрі 200

намотування барабана), кг

Лебідка З автоматичним спуском і підйомом дроту

Укладання дроту Автоматичне

Привід лебідки Електрогідравлічнийі ручний

Тип гідромотора Нерегульований аксіально-плунжерний ВМІЖ 063.144.005

Тип насоса Регульований аксіально-плунжерний 316.33-71.75

Тиск номінальний, МПа 20

Тиск управління, МПа 2,5

Управління насосом 7ідравлічне, з пульта управління

Габаритні розміри, мм, не більше

довжина 1610

ширина 1610

висота 1610

Повна маса, кг 800

Завод-виробник: ВАТ "Червоний пролетар", м. Стерлітамак

Вказівки заходів безпеки. Не допускається експлуатація блоку при: несправних контрольно - вимірювальних приладах, наявності пропуску масла у гідросистемах; несправності в механізмах лебідки або коробки передач; несправних або непідключених заземлюючих пристроях; знятих кожухах і огорожах.

Забороняється проводити усунення пошкодження при працюючій лебідці, гальмувати рухомі механізми установки за допомогою сторонніх предметів; нахилятися над рухомим дротом, переступати через нього, проходити під ним, хапати рукою;укладати дріт на барабан вручну. Не допускається проводити підігрів вузлів блоку відкритим джерелом вогню.

При роботі блоку з причепа, інструментального віхка, саней необхідно використовувати гальмівні колодки або стоянкове гальмо. При використанні блоку на свердловинах, що містять у продукції сірководень (H2S) і вуглекислий газ (С02), необхідно додатково керуватися спеціальними інструкціями з безпеки праці обслуговуючого персоналу при веденні робіт на родовищах з високотоксичної продукцією.Забороняється проводити перемикання швидкостей при включеному гідромоторі. Забороняється робота на незакріпленому блоці.

Підготовка блоку до роботи. Перед включенням блоку в роботу необхідно: переконатися в надійному кріпленні всіх вузлів і деталей блоку.Переконатися в наявності необхідного рівня масла в лебідці,коробці передач.і в маслобаці. Рекомендовані сорти робочої рідини приведені в карті мащення. Розташувати блок біля свердловини таким чином, щоб умовний перпендикуляр, встановлений до осі барабана від його середини, проходив через гирло свердловини. Відстаннь до гирла свердловини не менше 5 м. Загальмувати причіп стоянковим гальмом, під'єднати заземлення до гирла свердловини. При роботах на свердловинах блок розташовувати з навітряного боку. Приступати до роботи тільки після вивчення детального плану та ознайомлення з конструкцією досліджуваної свердловини і компонуванням шихтової колони в ній, із зазначенням глибини установки всіх елементів (свердловинних камер, відсікачів, газліфтних і циркулярних клапанів), глибини забою та ін.

Таблиця - Карта мащення

Місце мащення Сорт мастила Спосіб змащування Вказівки по мастилі
Редуктор (коробка передач) Масло МТ-16п Наливом Перевіряти рівень кожну зміну,доливати в міру спадання. Міняти через 3 місяці і перед кожним сезоном
Підшипники Прес-солідол Ж Прес -масельничкою Набивати один
проміжного веденого вала редуктора (ко- робки швидкостей)   (3 місця) раз в 15 днів
Шарнірні з'єдна ння рукоятки коробки швидкостей Прес-солідол Ж Шпріцом По мірі необхі- дності
Лебідка ЛКБ     Див.карту мащення керівництва з експлуатації лебідки ЛКБ.00.000КЕ

Таблиця Можливі несправності та способи їх усунення





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 342 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...