Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Агрегат для розморожування труб арт-8-200



Призначення. Агрегат служить для транспортування.і підігріву негорючих і хімічно нейтральних рідин до заданої температури (не більше 90 С). Агрегат є теплова установка для усунення аварійних ситуацій на технологічному обладнанняі в нафтогазовому комплексі. Додатково агрегат допускається короткочасно використовувати в якості опалювальної установки для опалення будівель і споруд при аварійних ситуаціях. Обладнання агрегата розміщується на платформіі автомобілів Урал, КамАЗ або причепів. Корисна місткість цистерни становить 8 м3. Цистерна ізольована фольгованим пінофолом. Теплогенератор. виготовлений із корозійностійкої сталі і вмонтований у внутрішній простір цистерни. Теплогенератор забезпечує передачу теплоти.. Пальник Riello RG4S (Італія) забезпечує спалювання дизельного палива і подачу продуктів згоряння в теплогенератор. Пальник має вентилятор для подачі повітря для горіння, блок пальника,автономний підігрівач, необхідний для передпускового підігріву, автоматику захисту від згасання полум’я. Додатково змонтований. блок управління і сигналізації забезпечує задання потрібної температури робочого середовища, управління пальниковими пристроями, сигнал світлової індикації про несправність в роботі агрегат.

. При експлуатації агрегата при негативних температурах зовнішнього повітря необхідно включити автономний підігрів пальників не менш ніж за 20 хвилин до їх запуску. Заповнити цистерну-термос робочою рідиною не менше 60% від загальної місткості за допомогою насоса або через заливну горловину: запуск пальника буде неможливий при спорожненій цистерні. На блоці управління і сигналізації задати необхідну температуру робочого середовища і провести запуск пальника. Продукти згоряння палива надходять в теплогенератор. В результаті теплопередачі відбувається нагрів робочогосередовища в цистерні до тих пір, поки не буде досягнута задана температура, після чого пальник буде відключено.. При невдалому запуску пальника або при виникненні нештатної ситуації (згасання полум’я, відсутність палива, недостатній рівень робочої рідини в цистерні та ін) необхідно усунути причину і повторити запуск пальника. При цьому,на блоці керування і сигналізації загориться індикатор. Спорожнення цистерни здійснюється насосом. Робоче середовище направляється по напірним рукавах (трубопроводах) на обслуговуваний об’єкт.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 208 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...