Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Протокол бесіди



від ____.____.2011 р.

з учнем/ученицею   ,  
  (ПІБ дитини)    
    ,   ,  
  (Дата народження дитини)   (Клас)
                 

та батьками ____________________________________________________________________.

Домашня адреса, м., вул.
телефон дом. тел.: моб. тел.:
СЛУХАЛИ:  
   
   
   
УХВАЛИЛИ: 1. Зобов’язати батьків посилити контроль за виконанням дитиною Статуту школи.
  2. Здійснити обстеження житлових умов сім’ї
   
   
   
   
   
   
   
   
Бесіду проведено          
  (Підпис) (ПІБ)      
  (Підпис) (ПІБ)    
Присутні (Підпис) (ПІБ)  
  (Підпис) (ПІБ)  
З протоколом ознайомлені (Підпис) (ПІБ)    
  (Підпис) (ПІБ матері)    
  (Підпис) (ПІБ учениці)  
             

Результати бесіди:

__________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________

___.___.2011 р.      
(Підпис) (ПІБ класного керівника)

Начальнику __________________ РВВС

_______________________

директора ЗОШ №___

_______________________

ПОДАННЯ

Адміністрація ЗОШ №___ звертається за допомогою у вирішенні питання впливу на батька ________________________ та матір ____________________________ ___________________, учениці ____ класу ЗОШ №__, яка мешкає за адресою за адресою: м. Суми, _________________________________________________. Дівчина проживає за вказаною адресою разом з __________.

Школою систематично проводиться робота із залучення батька та матері до співпраці із школою (бесіди з ученицею, робота соціального педагога, виклики до школи батька та бабусі листами, записи в щоденнику з викликом до школи, телефонні бесіди тощо). Проте з ____________ р. до _____________ р. на спроби вирішення питання щодо виховання ______ батько та матір не відреагували. Дитина систематично порушує Статут школи (запізнюється, не готує домашні завдання, не працює на уроках, має невідповідний зовнішній вигляд тощо). За підсумками І семестру 2010/2011 н.р. та січня 2010/2011 н.р. _______________. має оцінки середнього та низького рівня.

ЗОШ №__ зверталась за допомогою до РВВС ______________ району м. ______ (подання №____ від ___.___.201_ р.). Проте, незважаючи на проведену роботу з ______________, про що свідчить лист РВВС ________________ району №____________ від ___.10.2010р., дитина продовжує порушувати Статут школи.

Матір ______________________ працює __________________________, дитину не контролює.

Батько ________________________________ вихованням доньки не займається.

Просимо Вас допомогти у вирішенні даного питання та відповідь надіслати у письмовій формі.

Директор ЗОШ №22 _________ __________________

Виконавець: ________________

(Адреса)

Директору/голові ____________________________

Адміністрація ЗОШ №___ звертається до _________________________________ за допомогою у вирішенні питання впливу на _______ ________________________ щодо виховання сина ________ _____________, учня ____ класу ЗОШ №___, який мешкає за адресою за адресою: м. Суми, __________________________________.

Школою систематично проводиться робота із залучення батька та матері до співпраці із школою (бесіди з учнем, робота соціального педагога, виклики до школи батька та матері, неодноразові записи в щоденнику з викликом до школи та телефонні бесіди), ____________________________________________________

_______________________________________________________________________.

Просимо Вас допомогти у вирішенні даного питання та _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

Директор ЗОШ №___ _________ ________________

Виконавець: _________________

Шановні ______________________

та _________________________

Адміністрація ЗОШ №___ доводить до Вашого відома, що Ваша дитина _______________________, учень (ця) ____ класу, не відвідує заняття у школі без поважних причин, до уроків не готується, має низький рівень знань, порушує Статут школи.

Адміністрація школи нагадує Вам, що згідно Закону України «Про освіту» батьки є учасниками навчально-виховного процесу і несуть відповідальність за виховання, навчання, розвиток дитини (стаття №59). Невиконання своїх обов’язків тягне за собою адміністративну відповідальність (стаття №84 Кодексу України «Про адміністративні порушення»).

Адміністрація ЗОШ №___ звертається за допомогою у вирішення даного питання до РВВС _________________ району м. _________.

Адміністрація ОЗОШ №___ запрошує Вас для бесіди щодо вирішення питання подальшого навчання Вашої дитини та онуки.

Директор ЗОШ №__ __________ _____________

Класний керівник __________ _____________





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 4769 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...