Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Антикризова система державного менеджменту в Україні



"По-перше, за змістом та структурою Програма діяльності нового Кабінету Міністрів повинна бути планом дій поступового відновлення високих темпів економічного зростання...

... По-друге, прискорення темпів соціально-економічного розвитку, ефективне використання потенціалу національної економіки можливе лише за умов переходу від квазіконкурентного середовища до розвитку реальної конкуренції як механізму раціонального розміщення ресурсів.

... По-третє, програма має підтвердити пріоритетність зближення з Європейським Союзом не тільки декларативно, ай системним переліком конкретних кроків у цьому напрямку.

... По-четверте, в умовах глобалізації світової економіки для таких держав, як Україна, важливою умовою стабільного зростання є інтенсив­не зближення з міжнародними структурами і інституціями, які забезпе­чують світовий економічний розвиток. Вступ країни до СОТ, співробіт-ництвозМВФ, наближення до економічних, правових, технічних та інших стандартів ЄС, залучення іноземного капіталу в національну економіку дає можливість запобігти нераціональним рішенням або нейтралізувати чи зменшити їх негативні соціально-економічні наслідки.

... По-п'яте, проблемою діяльності практично кожного з попередніх складів урядів була власне слабкість дійового механізму реалізації законів, програм та рішень. Тому нова Програма дій уряду матиме успіх лише в умовах відновлення та створення нових механізмів реалізації основних її положень".

Олександр Шнирков, доктор економічних

наук, заст. директора Інституту міжнародних від

носин Київського національного ушверситету

ім.Т. Шевченка.


В

Тема 9. Ефективність управління





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...