Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Антикризова система державного менеджменту в Україні



"...Вихід — у рішучому запровадженні довгострокового стратегічно­го підходу."

"... Проблеми розвитку економіки обговорюються і розв'язуються такими шляхами, ніби держава перебуває в стані звичайних трансформа­ційних труднощів, і з ними можна справитися за допомогою рецептів і заходів, до яких вдаються країни, що нормально розвиваються.

На жаль, стандартні прийоми тут можуть виявитися безсилими, а ви­рішальним фактором впливу, на мій погляд, мав би стати широкомасш­табний неординарний маневр і реформаторське винахідництво, які ґрун­туються на реаліях держави. Водночас стандарти, навіть в умовах збере­ження високих темпів, дадуть ефект інерційності, що означатиме згубне відставання. Поворот у бік рятівної інноваційної моделі нарівні з вибудо­вуванням довгострокової стратегії передбачає прискорену капіталізацію. При цьому важливо, щоб стратегія капіталізації працювала навіть в умо­вах нашої інвестиційної непривабливості."

Юрій Пахомов, академік НАН України, директор Інституту світової економіки і міжнародних

відносин НАН України.


Діденко В.М. Менеджмент





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 257 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...