Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПОВЕДІНКА ПІД ЧАС ІНТЕРВ’Ю. Перед інтерв’ю вам необхідно підготуватися інформаційно і морально



Перед інтерв’ю вам необхідно підготуватися інформаційно і морально. Якщо ви маєте аналогічний досвід, то знаєте, що хвилювання й метушливість здатні завадити вам.

Якщо ви вже визначили, який характер, режим роботи і яка посада вас влаштовує, об’єктивно оцініть себе, власний досвід роботи, професійні навички й вміння. Не зменшуйте свої здобутки, проте й не намагайтеся продемонструвати непритаманні вам якості. Спробуйте тримати себе природно та, наскільки це можливо, оскільки якщо під час інтерв’ю ви майстерно продемонструєте свої вигадані достоїнства, після прийому на роботу виникне безліч психологічних і професійних проблем щодо підтримки невластивого вам іміджу. Питання про заробітну плату доречно обговорювати наприкінці бесіди. Слід наперед довідатися про приблизний рівень окладів на аналогічних посадах у даній та інших організаціях. Для цього згодяться будь-які оголошення про робочі місця, яких особливо багато в інтернеті. Не просіть мінімальний рівень оплати з міркувань, що більше все одно не запропонують. Претендуйте на більше, посилайтеся на рівень вашої попередньої зарплати, подібні організації та свою кваліфікацію. Адже не лише вам потрібна робота, але й ви потрібні даній організації. Ваші скромні запити можуть сприйматися не як благородство і скромність, а як прояв недостатнього професіоналізму.

Під час ознайомлення з умовами оплати роботи завжди слід уточнювати, з чого складатиметься ваш дохід. Цілком пристойна на перший погляд сума може містити основний оклад і премію за виконання плану. План, який неможливо виконати, здатен намітити і хитромудрий керівник організації, і керівник вашого відділу. Це він при прийомі на роботу рік тому запевняв керівництво, що забезпечить виконання досконалого плану та збільшення прибутку. Нині з’ясовується, що план було взято невідомо звідки, а згадані премії за його виконання ніколи не будуть отримані. За сучасних умов важливим є й питання, чи сплачуватимуть вам обіцяну зарплату офіційно по документах, чи істотна її частина сплачуватиметься так званим «чорним налом». В такому випадку слід подумати про розмір пенсії, хоч до неї ще й залишаються десятки років. Питання про зарплату для більшості потенційних працівників природно є одним із головних. Та фізичні умови роботи, як і психологічний клімат у колективі, рівень організаційної культури й інші фактори також стають суттєвими при виборі місця роботи. Одержання попередньої інформації про місце роботи має перед собою дві цілі:

· уточнити, чи задовольняють вас умови цієї роботи;

· продемонструвати на співбесіді ваші знання про дану організацію.





Дата публикования: 2014-10-30; Прочитано: 322 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...