Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання. Створити програму, що містить форму, загальний вид якої показаний на рис



Створити програму, що містить форму, загальний вид якої показаний на рис. 2.

Програма повинна виконувати наступні функції:

При відкритті форми встановлюється з'єднання із БД за допомогою відповідного об'єкта ADO.NET і формується Список зі значеннями з однієї з основних таблиць предметної області (наприклад, Товари).

При виборі елемента списку поля 1 й 2 заповнюються значеннями, що містять деякі агреговані дані для поточного екземпляра об'єкта зі списку (наприклад, кількість замовлень для обраного товару й загальна вартість замовлень для цього товару). Варіанти агрегованих запитів сформулювати самостійно й погодити з викладачем.

 
 

По натисканню на кнопку Знайти програма виводить вікно для уведення критеріїв пошуку (наприклад, всі замовлення по обраному в списку товару за період від однієї зазначеної дати до іншої; дати уводяться в поля вікна, що відкрилося). Потім програма перевіряє, чи є відповідні записи в БД, якщо ні, те виводиться повідомлення про це, якщо записи є, то в групі полів f1,..., fn виводиться інформація з першого знайденого запису. Інші записи можна переглянути, використовуючи кнопки << й >>. (Поля f1,..., fn містять інформацію про замовлення).

Група полів f1,..., fn стає видимою тільки після натискання на кнопку Знайти й тільки в тому випадку, якщо відповідні записи знайдені.

Кнопки << й >> повинні бути доступні або ні залежно від того, чи можлива відповідна дія.

Рис.2 Загальний вид форми

Лабораторна робота №6-7
Створення простих багатомірних OLAP кубів

Мета роботи: одержання навичок у створенні простих багатомірних OLAP кубів, з використанням стандартних майстрів MS SQL Server Analysis Services.





Дата публикования: 2015-02-20; Прочитано: 257 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...