Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оподаткування підприємств



Вплив податків на фінансово – господарську діяльність підприємства. Обов’язки і повноваження підприємства по сплаті податків. Організація взаємовідносин установи з Державною податковою службою. Податки та збори, за якими установа здійснює розрахунки з бюджетом. Розрахунок податків на доходи та звітність за ними. Розрахунок ПДВ, його відшкодування з бюджету та звітність за ним.

Взаємовідносини установи з Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Організація відносин установи із Фондом соціального страхування на випадок безробіття. Взаємовідносини установи з Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві. Організація відносин установи із Пенсійним фондом.

Штрафні санкції, що застосовуються до суб’єктів господарювання за не своєчасне подання звітності і сплату податків.

Оборотні кошти та їх організація на підприємстві

Охарактеризувати склад та класифікацію оборотних коштів. Ознайомитись з нормуванням оборотних засобів підприємства. Визначити потребу підприємства в оборотних коштах. Проаналізувати джерела формування оборотних активів. Розрахувати оптимальну потребу в оборотних активах та показники, що характеризують ефективність їх використання.





Дата публикования: 2015-02-17; Прочитано: 249 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...