Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТРЕТІЙ ЕТАП: Укладання купола основного парашута в парашутну камеру, строп в соти



Вільний кінець обривного шнура ШХБ-40, приєднаного до вуздечки купола, прив'язати до петлі, розташованої на дні парашутної камери (мал.12.21).

мал.12.21 мал.12.22
1 - обривний шнур ШХБ-40; 2 - петля; 3 – дно камери; 4 – перегородка камери

Уложити зигзагоподібно частину купола у відсік камери, де прив'язаний обривний шнур. Акуратно перегнути купол через перегородку камери, не допускаючи при цьому перекручування купола.

Укладання купола у відсіки камери робити рівними об’ємами. Лінія між рівними об’ємами проходить по середини відстані між другим швом і другою каркасною стрічкою, рахуючи від нижньої крайки купола.

Укласти іншу частину купола в другий відсік камери так, щоб нижня кромка не була затиснута (мал.12.22).

Покласти на покладений купол частину строп довжиною 0,3-0,4м і вивести стропи з камери на сторону клапана з рамками (мал.12.23).

Накрити купол клапаном зі зйомними стільниками і клапаном з рамками. Протягти за допомогою гачка середню зйомний гумовий стільник клапана у вікно клапана з рамками і зачекувати стільники стропами.

Розділити стропи на два пучки, що є продовженням пучків, які йдуть від коуша. Крайні зйомні гумові стільники протягти у вікна клапана з рамками і лівим пучком зачекувати лівий стільник, а правим - правий (мал.12.24).

Відкинути фартух лівої половини камери на праву. Перегнути і захопити укладальною вилкою лівий пучок строп на відстані, рівній довжині сот. За допомогою укладальної вилки завести стропи в нижній стільник, розташований в центрі камери з лівої сторони, так, щоб сторони не доходили до кромки соти на 10-15мм. Простежити за тим, щоб стропи, розташовані між гумовими стільниками і першою ячейкою, мали слабину.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 194 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...