Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пояси та опора бочки



Комплект поясів і опори бочки (мал.12.10) складається з опори 1, верхнього 2 і нижнього 3 поясів.

Опора 1 призначена для розподілу ударного навантаження на всю конструкцію бочки (і, зокрема, на обичайку бочки) при приземленні і роботі парашутної системи. Опора являє собою кульовий сегмент, виконаний з пиломатеріалів хвойних порід ДСТ-8486-57. Опора має пази 4 для фіксації нижнього пояса й уступ 5 для центрування по бочці. Вага опори — 10,9кг.

Верхній пояс 2 призначений для кріплення укладеної парашутної системи до 200-літрової сталевої звареної бочки і передачі зусиль від стабілізуючих і основного куполів до нижнього пояса, опорі і днищу бочки. Верхній пояс складається з металевого пояса 6 з тендером 7, двох вушок 8, двох скоб 9 і двох металевих стяжок 10. До верхніх отворів вушок за допомогою шпильок 11 з фіксуючим стопором кріпиться підвісна система. До нижніх отворів вушок кріпляться стяжки за допомогою пальців 12 шайбами 13 і зі шплінтами 14 (мал. 12.10.А). Скоби мають фігурні отвори для кріплення наконечників стрічки підвісної системи.

Нижній пояс 3 призначається для кріплення опори до днища без горловини і передачі зусиль парашутної системи від верхнього пояса на опору. Нижній пояс складається з кільцевого металевого пояса 15 з тендером, двох поперечних поясів 16 з тендерами і двох вушок 17. Поперечні пояси служать для обхвату опори. До вушок нижнього пояса за допомогою шпильок з фіксуючим стопором приєднуються стяжки верхнього пояса. Тендери (мал.12.10.Б) верхнього і нижнього поясів служать для стягування і щільного прилягання поясів до бочки. Вага верхнього і нижнього поясів — 7,97кг.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 182 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...