Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мартинюк Тетяна Вікторівна



Харків, вул.Сумська, 15, кВ.152

Тел.: (0572) 23-47-68

e-mail: [email protected]

Відомості про себе Дата народження: 17.09.1980 р. Сімейний стан: незаміжня
Мета Кваліфіка­ція Посада бухгалтера, помічника бухгалтера. Дипломований спеціаліст з бухгалтерського обліку та аудиту. Крім теоретичних знань у сфері бухгалтерського і податкового обліку, знання GAAP, маю практичні навички ведення бухгалтерського обліку і складання звітності.
Професій­ний досвід Робота з первинними документами Під час проходження практики займалася виписуванням накладних, довіреностей, заповнювала журнал- ордер з обліку розрахунків з постачальниками. Нарахування і розрахунок заробітної плати Заповнювала розрахунково-платіжну відомість, особові рахунки працівників. Звітність Заповнювала форми бухгалтерської звітності й здавала звітність до органів статистики.
Досвід роботи Січень — березень 2005 р. Проектно-будівельна компанія "ВІКОМ" — проходження практики в бухгалтерії. Квітень 2004 р. Магазин "Онікс" — проходження практики.
Освіта 2000—2005 pp. — Київський національний економічний університет, спеціальність — "Бухгалтерський облік та аудит", кваліфікація: економіст, викладач економіки, тема дипломної роботи: "Основні засоби на підприємстві та аналіз їх використання".
Іноземні мови Англійська — вільно (читаю спеціалізовану періодику — газета «All About Accounting»).
Додаткові навички ПК: MS Office, Internet, знання комп'ютерних програм 1С, БЭСТ, "Парус". Для відстежування змін у бухгалтерському і податковому обліку регулярно читаю газету для практиків "Все про бухгалтерський облік".
Особисті якості Вміння працювати з великими обсягами інформації, акуратність, уміння доводити почате до кінця, є можливість для понаднормової роботи




Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 194 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...