Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

З а в д а н н я. 1. Грицюк був засуджений до покарання у вигляді позбавлення права займатися діяльністю, пов'язаною з обслуговуванням населення строком на З роки



1. Грицюк був засуджений до покарання у вигляді позбавлення права займатися діяльністю, пов'язаною з обслуговуванням населення строком на З роки. 15 січня 1996 р. районний суд на адресу підприємства, де працював Грицюк, надіслав копію виро­ку, яку підприємство одержало 17 січня 1996 р. 27 січня на адресу підприємства прийшов запит з вимогою відпо­вісти про те, як виконується вирок суду. У відповіді на запит адміністрація підприємства повідомила, що звільнення Грицюка з посади ще не проведено, оскільки він хворіє з 22 січня 1996 р.

Чи є порушення у діях адміністрації під­приємства?

2. Буков був засуджений за ст. 148-6 КК України до штрафу у розмірі 500 грн. Буков повідомив, що негай­но сплатити штраф він не має можливості, тому йому бу­ла надана відстрочка від сплати строком на шість місяців. Однак і після цього строку штраф не був сплачений.

Як можна забезпечити виконання визначеного Бу­кову покарання?

3. Загорулько був засуджений районним судом до громадського осуду. При цьому вироком було передба­чено довести громадський осуд до відома трудового ко­лективу, де працював Загорулько.

Як у даному випадку провадиться виконання по­карання?

4. Жуков був засуджений за ст. 148-8 КК України до 7 років позбавлення волі з конфіскацією май­на.

Хто і як повинен провести даному випадку конфіскацію майна?

5. Жиганов був засуджений до штрафу у розмірі 700 грн. У зв'язку з тим, що в установлений строк штраф не був сплачений, суд видав державному виконавцю виконавчий лист для примусового стягнення штрафу. Державний виконавець тричі приходив додому до Жиганова, але останнього не було. Тоді державний виконавець звернув­ся на адресу підприємства, де працював Жиганов, з про­ханням забезпечити виконання штрафу відрахуванням від заробітної плати.

Чи законне прохання судового виконавця?





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 206 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...