Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Що таке WEB-сторінка, WEB-сайт, WEB-портал?



Веб-сторінка (англ. Web-page) — інформаційний ресурс доступний в мережі World Wide Web(Всесвітня павутина), який можна переглянути у веб-браузері зазвичай, ця інформація записана в форматі HTML або XHTML, і може містити гіпертекст з навігаційними гіперпосиланнями на інші веб-сторінки.Веб-сторінки можуть зберігатись на локальному комп'ютері або отримуватись із віддаленого веб-сервера.

Веб-сайт (англ. website, місце, майданчик в інтернеті), також сайт (англ. site, місце, майданчик) — сукупність веб-сторінок, доступних у Міжмережжі (Інтернеті), які об'єднані як за змістом, так і навігаційно. Фізично сайт може розміщуватися як на одному, так і на кількох серверах.Сайтом також називають вузол мережі Інтернет, комп'ютер, за яким закріплена унікальна ІР-адреса, і взагалі будь-який об'єкт в Інтернеті, за яким закріплена адреса, що ідентифікує його в мережі

Веб-порталу або посилань сторінки веб-сайту, який функціонує як точка доступу до інформації в World Wide Web. Портал містить інформацію з різних джерел в єдиному порядку.Крім стандартної функції пошукової системи, веб-портали пропонують і інші послуги, такі як електронна пошта, новини, біржові ціни, інформація, бази даних і розваг. Портали забезпечують шлях для підприємств, щоб забезпечити однаковий вигляд і з контролем доступу та процедури для декількох додатків і баз даних, які в іншому випадку був би іншим особам в цілому.





Дата публикования: 2015-02-17; Прочитано: 8449 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...