Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основні завдання добровільної пожежної дружини. Пожежна дружина та пожежна команда



ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ДОБРОВІЛЬНОЇ ПОЖЕЖНОЇ ДРУЖИНИ (КОМАНДИ)

2.1. На добровільну пожежну дружину покладається:

2.1.1. Здійснення контролю за виконанням (дотриманням) встановлених на підприємстві правил пожежної безпеки (протипожежного режиму).

2.1.2. Проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підприємства щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки (шляхом організації бесід, лекцій, розповсюдження засобів наочної агітації, оформлення інформаційних стендів і таке інше).

2.1.3. Здійснення нагляду за утриманням у справному стані засобів протипожежного захисту, зв'язку, пожежної техніки, обладнання та інвентаря.

2.1.4. Вжиття у разі виникнення пожежі невідкладних заходів до виклику підрозділів пожежної охорони та її гасіння наявними засобами.

2.2. На добровільну пожежну команду покладається:

2.2.1. Здійснення цілодобового чергування на пожежних автомобілях та причіпних мотопомпах.

2.2.2. Нагляд за технічним станом пожежних автомобілів та причіпних мотопомп, обслуговування і утримання їх у постійній бойовій готовності.

2.2.3. Участь у гасінні пожеж у разі їх виникнення.

2.2.4. ДПК виконує також завдання, передбачені пп. 2.1.1 та 2.1.2 цього Положення.

4. Що включає в себе поняття «умови праці»? (Гігієнічна класифікація праці)

3.2. Умови праці - сукупність факторів трудового процесу і виробничого середовища, у якому здійснюється діяльність людини.





Дата публикования: 2015-01-25; Прочитано: 492 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...