Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зміст методики оцінки повітряного противника командиром підрозділу ЗРВ. Висновки, які робить командир підрозділу ЗРВ з оцінки повітряного противника



Оцінка противника - основний елемент оцінки обстановки при прийнятті рішення на бойові дії (протиповітряний бій), що являє собою об’єктивний аналіз стану і діяльності сил повітряно-космічного нападу, а також інших сил з метою прогнозування замислу і характеру їх дій.

Під оцінкою повітряного противника розуміється об'єктивний аналіз його стану, можливостей та діяльності з подальшим прогнозуванням задуму та характеру його дій у інтересах прийняття рішення на удосконалення системи ППО та організацію бойових дій.

Вихідні дані для аналізу повітряного противника у штабах добуваються постійно, систематично уточнюються по документах вищестоящих штабов та донесінням від підлеглих з'єднань та частин.

Оцiнка повiтряного противника спрямована на викриття задуму і загального характеру удару, визначення характеристик та розпiзнавання кожної цiлi.

Оцінка повітряного противника командиром заключається у всебічному вивченні та аналізу його базування, складу, бойових можливостей і завдань, до рішення яких він буде струмитися, тактичних прийомів і способів дій у інтересах рішення поставлених йому бойових задач.

Оцінка повітряного противника має характер прогнозування.

Висновки із оцінки можливих дій повітряного противника являється імовірними, а точність прогнозування його дій визначається повнотою і достовірністю вихідних даних і обліком всіх факторів, яки могуть впливати на його дії.

Оцінка повітряного противника проводиться:

1) В ході підготовки зрдн до бойових дій;





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 977 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...